Wie ben ik 

Harrie Gort

Hoi. 
Ik ben Harrie Gort en ik speelde dokter Swiers in de musical Als jij de maan zou zijn t.b.v. Kika. Ik mag nu ook weer meedoen voor de kinderkledingbank. Daar ben ik erg blij mee want het is een leuke club mensen. Ken de rol nog niet precies maar het wordt een wat sikkeneurige zakenman als ik het wel heb. We gaan het zien. Heel spannend. Ik speel op dit moment ook in Bloodbrothers bij musicalvereniging Zwaag en in Aida bij AZOV in Abbekerk. Ook doe ik nog mee in een zelf geschreven toneelstuk bij VEEL theater dat volgend jaar in Het Park wordt gespeeld. 
Ik ben ondanks mijn leeftijd nog niet zo lang in de theaterwereld. Ik het het ondekt bij de bank waar ik werkte nu 8 jaar geleden en mocht voor volle grote zalen spelen voor de medewerkers van de bank. Ik vond dit theaterleven zo geweldig dat ik mij toen aangemeld heb bij musicalvereniging AZOV in Abbekerk. Ik heb daar mooie musicals mogen spelen De Jantjes en Kiss me Kate. Ook heb ik nog in Opmeer in the Beauty and the Beast gespeeld. Had daar de geweldige rol van de klok Tickens.
Verder heb ik mijn aandacht nu ook wat verlegd naar toneelspel. Dus al met al een heel druk leven en ik vind het geweldig om mijn vrije tijd aan deze hobby te mogen besteden. Gelukkig vindt mijn vrouw het ook goed...