Wie ben ik 

Johan Hofman

Hoi, mijn naam is Johan Hofman en ik speel dit jaar de rol van Uber nicht Cock van der Star.
In het echte leven ben ik getrouwd met Saskia (Roos de Graaf-Buisman) en we hebben samen twee kids.
Ik ben begonnen met musical na het zien van de musical Miss Saigon in Scheveningen na kaartjes te hebben gewonnen bij de postcode loterij.
Ik besloot om ook te willen stralen op het toneel en ben toen lid geworden van Musical Vereniging West-Friesland in Hoorn. (inmiddels omgedoopt tot Westend Hoorn).
Na Jaren en vele producties te hebben gespeeld en het decor te hebben gebouwd besloot ik om de overstap te maken naar Zang en Vriendschap uit Opmeer.
Ik heb een tijdje gedubbeld maar na een paar jaar besloot ik om voor èèn vereniging te gaan en bleef dus bij Opmeer.
Bij Westend heb ik in de volgende producties gestaan: De dader heeft het gedaan, Tsjechov, Anatevka, Sweeney Todd, Jesus Christ Superstar, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, De Jantjes, 3 Musketiers, Jekyll and Hyde en a christmas carol. En Bij Westend junior Kruistocht in Spijkerbroek.
Bij Zang en Vriendschap spelde ik in De Jantjes, Foxtrot, The Wizz, Belle en het Beest, Sunset boulevard, Urinetown en ben nu begonnen met Little Shop of Horrors.
Ook heb ik nog een uitsapje gemaakt naar het NJMT waar ik in het mooie Peter Pan het echte verhaal mocht meedoen.
En natuurlijk niet te vergeten vorig jaar bij musical groep Groots in ``Als jij de maan zou zijn``.(waar we een mooie nominatie hebben gehad voor de Amateur Musical Award voor beste originele productie)
Het stuk wat wij u nu brengen zal van een heel ander calliber zijn. Maar veel ga ik niet verklappen.
Ik hoop dat wij uw vanavond dubbel zullen vermaken en wens u heel veel plezier.
Met vrolijke en muzikale groet, Johan (alias Cock van der Star)