Koop nu uw kaarten

Op 11,12 en 13 Mei 2018 staat musical groep Groots met haar nieuwe musical BRAAF op de planken in Theater het Pakhuis in Hoorn.

Musical groep Groots is opgericht met de missie: “ieder jaar een eigen musical te produceren waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan”.

Aankomend productie jaar zullen wij ons wederom inzetten voor een lokaal doel, Dierentehuis Hoorn. Het dierentehuis Hoorn is als sinds 1974 hét honden- en kattenasiel voor de gehele regio West-Friesland. Ze verzorgen de opvang en herplaatsing van honden en katten in deze regio. Zowel gewonden dieren als dieren die door hun eigenaar worden afgestaan komen in het dierentehuis terecht.Wat een heerlijke ontspannen vakantie zou zijn wordt een onverwachts avontuur! Twee vriendinnen komen er bij toeval achter, door het maken van een paar leuke vakantiekiekjes, dat er iets niet helemaal in de haak is in het mooie Hongarije. Ze zijn getuige van de nare praktijken van illegale puppyhandel. Ze kunnen dit niet loslaten en terwijl ze op onderzoek uit gaan komen er allerlei duistere zaakjes aan het licht. Ze werken samen met de eigenaresse van het dierentehuis. Ook de politie wordt ingeschakeld, die moet zich aan zoveel regels houden dat het moeilijk wordt om de misdadigers te pakken! Een journaliste ziet er wel een goed artikel in en blijkt zonder het te weten hulp te kunnen bieden! Zal het de vriendinnen lukken de waarheid te achterhalen en de puppyhandel te ontmantelen? Of loopt het uit op een groot fiasco?
 
Mis deze familiemusical vol humor, vriendschap en avontuur niet! Koop NU uw kaarten en laat u verrassen door deze GROOTSe musical “Braaf”

Voor actuele informatie over de kaartverkoop, voorstellingsdagen of ander leuk nieuws, kunt u onze website in de gaten houden, of geef ons een like op Facebook www.facebook.com/musicalgroepgroots