Nieuws!!!


Koop nu uw kaarten

Het eerste productiejaar van Musicalgroep GROOTS is een feit! op 29 30 april en 1 mei stonden wij met onze eigen voorstelling "Als jij de maan zou zijn" in Therater het Pakhuis. Het was een prachtig en succesvol voorstellingsweekend, waar we met plezier aan terugdenken. Met veel Positieve, maar ook nuttige reacties vanuit de zaal, hebben we allemaal ontzettend genoten en veel geleerd. Een prachtige start van een enthousiaste groep. De kop is eraf!

"Iets wat klein begint, kan groots eindigen." Een klein en onschuldig idee groeit, met de inzet en hulp van de juiste mensen, uit tot iets groots. Op het toneel zag u ons staan, maar achter de schermen is waar het meeste werk verricht is.

Ontzettend dankbaar zijn wij daarom ook voor de energie die alle vrijwilligers in onze musicalgroep hebben gestoken, om ons op die manier naar het best mogelijke resultaat te helpen.

Ons streven is om ieder jaar een eigen productie neer te zetten, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Tegenwoordig zijn (bijna) alle musicalverenigingen op haar eigen opbrengsten gericht, maar wij besloten het anders aan te pakken. Omdat musical een passie is die voor ons allemaal veel betekent, is onze intentie om ieder jaar een eigen voorstelling te maken en op te voeren, om ze geld binnen te halen voor het goede doel. Waar het opvoeren geen probleem voor ons zou zijn, was het maken een grotere uitdaging. "Hoe start je een eigen musicalgroep met alles erop en eraan?" is een vraag die afgelopen jaar centraal heeft gestaan. Hiewel we nog niet het exacte antwoord op die vraag weten, zijn we zeker aardig in de buurt gekomen. Met het prachtige resultaat van €967,92 voor Kika, voelen we ons grootser dan ooit!

Met nog één besloten reprisevoorstelling voor de leerlingen van SG Newton te Hoorn, sluiten we het allereerste productiejaar van Musicalgroep Groots passend af.

Heel graag zien we u volgend jaar bij onze voorstelling voor de KinderKledingBank in Hoorn!