Wie ben ik 

Oscar Schiltmeijer

Hallo,

Ik ben Oscar Schiltmeijer, woonachtig in Hoorn en ik ben 28 jaar.

In het dagelijkse leven ben ik fulltime werkzaam in het openbaar vervoer.
Ik ben al sinds mijn tienertijd geïnteresseerd in musicals en heb door de jaren heen een passie voor musical ontwikkeld. Zingen deed ik ook altijd al graag maar bij een leuke karaokeavond of een leuk nummer zingen in de kroeg bleef het. In januari 2014 heb ik voor het eerst de stoute schoenen aangetrokken en auditie gedaan voor de musical Ciske de Rat bij musicalvereniging Westend in Hoorn. Ik heb mezelf in dat eerste jaar op een heerlijke manier mogen ontwikkelen en kreeg een onwijs leuke rol aangeboden om te groeien in hetgeen ik zo graag wilde doen. Twee jaar terug heb ik mogen schitteren in de musical Petticoat. Ik mocht het overdreven typetje Maurice spelen en ik heb daar zoveel plezier en nieuwe ervaringen uitgehaald. Dit was èèn groots feest!

Met een enthousiaste groep musicalliefhebbers, die ik de afgelopen 2 jaar heb leren kennen, is musicalgroep Groots tot stand gekomen. Een musicalgroep die zich inzet voor het goede doel. Afgelopen seizoen speelde wij onze eerste productie, "Als jij de maan zou zijn". Als bestuurslid en medeoprichter van Groots vond ik dit een spannend seizoen. Zal het zo gaan als je verwacht, pakt het uit zoals je hoopt en zal het resultaat zo groots zijn als je voor ogen hebt. Wij hebben met de hele groep hard gewerkt voor het fantastische resultaat van afgelopen seizoen.

Musical was al niet meer weg te denken uit mijn leven maar na de fantastische ervaring van het afgelopen seizoen ben ik niet meer te stoppen. Doorgaan met Groots was geen vraag maar een feit. Ik voel mij trots om een onderdeel te mogen zijn van deze groep mensen.

Aankomend seizoen speel ik in "Ster de musical" de rol van Sander de Graaff. Vader van een normaal gezin maar helaas krijg ik te maken met situaties waarin wij allemaal terecht zouden kunnen komen. Naast het spelen van mijn rol ben ik actief als penningmeester binnen Groots en ook ben ik actief in de rekwisietencommissie.

Aankomend seizoen spelen wij onze productie voor de Kinderkleding Bank, een lokaal doel in Hoorn. Ik heb de eer gehad om, samen met Floris Siks, het script voor "Ster de musical" te mogen schrijven in opdracht van musicalgroep Groots. Afgelopen seizoen onze eerste eigen musical neerzetten gaf een enorme kick. Met de passie, energie en kriebels van afgelopen seizoen op weg te zijn naar onze tweede eigen musical, waarvan de opbrengsten ten goede zullen komen aan de Kinderkleding Bank, voelt enorm goed.

Na onze succesvolle eerste musical hoop ik dat u nieuwsgierig bent naar wat wij in ons tweede seizoen, in samenwerking met onze vele vrijwilligers, neer zullen gaan zetten!

Namens mij een grootse groet en ik zie u graag bij één van onze voorstellingen op , 13, 14 of 15 mei 2017