Wie ben ik 

Sabrina Lammers

  Mijn naam is Sabrina Lammers. Ik ben 31 jaar oud en in het dagelijks leven werk ik als taxichauffeuse. Momenteel vervoer ik vooral jongeren met een beperking. Daarnaast ben ik moeder van een dochtertje van inmiddels alweer 2 en heb ik een lieve vriend die mij gelukkig zoveel mogelijk steunt in al mijn bezigheden.

Vol trots kan ik zeggen dat ik één van de oprichters ben van Groots. Deze fantastische groep is voor mij een soort kindje dat ik de best denkbare toekomst gun. De eerste stappen om dat te realiseren zijn gezet, en inmiddels zijn we op weg met onze 2e eigen productie. De winst ditjaar zal gaan naar de KinderKledingBank in Hoorn, ook weer een prachtig doel. Ik ben enorm trots om voorzitter te mogen zijn van deze club.

Als kind al zong ik bijna alle liedjes die ik op de radio hoorde mee. Mijn moeder zei altijd al dat ik niet naar de toneelschool hoefde, iets met drama en clown. Mijn eerste optreden voor groter publiek was in de musical van groep 8 van de basisschool. Ik speelde daarin twee rolletjes: een sumoworstelaar en Sugar Lee Hooper. Ik vond het geweldig! Toch heeft het nog jaren geduurd totdat ik de stap durfde te zetten om lid te worden van een vereniging, want ik was heel onzeker over mezelf. Uiteindelijk trok ik in 2007 de stoute schoenen aan en bezocht ik een open avond van Musicalvereniging Westend. Toen wist ik het zeker: 'dit wil ik'. Inmiddels ben ik negen Westendproducties verder, heb ik meegespeeld in de musical De gouden reis van Sinbad van Stichting de Maatjes en krijg ik al enkele jaren zangles. In 2012 vroeg toneelvereniging Kunst naar Kracht Bobeldijk me voor een rolletje in 'Zusters in zaken'. Ik zei ja en vond het zo leuk en gezellig dat ik me ook daarbij aanmeldde als lid. Sindsdien heb ik er al wat leuke rolletjes mogen spelen. En nu heb ik sinds vorig jaar Groots er bij. Ik voel me bevoorrecht bij deze vereniging te horen en ik weet zeker dat wij met z'n allen het onderste uit de kan zullen halen om er wederom een groot succes van te maken, zodat wij weer een mooie bedragen aan goede doelen kunnen overmaken!

 Vorig jaar speelde ik de Rol van Moeder de Bruin, dit jaar mag ik de rol van Angelique Martens gaan neerzetten. Benieuwd wat voor een type zij is? Kom kijken en laat je verassen door een nieuwe productie van MUSICALGROEP GROOTS!